Hotel MV Monogram

Hrana

Kontaktirajte nas

Priuštite sebi vrhunski gastronomski doživljaj u srcu Srema – HOTEL MV MONOGRAM and Restaurant zadovoljiće Vaše potrebe od jutarnje kafice i doručka, preko poslovnog ručka pa sve do svečane večere.

Vrhunski majstori kulinarstva i food dizajnera za Vas pripremaju najraznovrsnije gastronomske užitke. Prepustite se čulima omiljenih ukusa i velikom izboru nacionalnih i internacionalnih specijaliteta među kojima se nalaze: specijalitet Monogram, teletina ispod sača, biftek u maslinovom ulju, ćuretina u sosu od višanja, dnevna kuvana jela, domaća peciva….

Mesto gde harmonija zadovoljstva ima sasvim novu dimenziju

Kreiramo uspomene, zalogaj po zalogaj

Gastronomske kreacije izvan granica

Naša kulinarska filozofija temelji se na spoju savremenih ukusa sa klasičnim tehnikama pripreme. Naši majstori kuvari pažljivo biraju najkvalitetnije sastojke kako bi kreirali jela koja će vas osvojiti na prvi zalogaj. Svaki tanjir je priča za sebe, ispričana kroz pažljivo odabrane arome i teksture.

Očekujte više od hrane – očekujte iskustvo koje će vas osvojiti. Pozivamo vas da doživite harmoniju svetla, ukusa i trenutaka. Kontaktirajte nas da rezervišete vašu sledeću proslavu, ili jednostavno dođite i uživajte u luksuzu i užicima koje pružamo svakodnevno.