Hotel MV Monogram

Restoran

Kontaktirajte nas

Dominacija toplih boja sa unikatnim elementima rustike odaju ukus prefinjenosti, glamura i šarma. Restoran kapaciteta 200 mesta , svojim atraktivnim i modernim dizajnom pruža potreban komfor za miran razgovor.

Osetite prostranost i udobnost dok ulazite u naš prefinjeni prostor. Naš restoran je osmišljen tako da pruži obilje prirodne svetlosti, stvarajući atmosferu koja istovremeno opušta i inspiriše.

Multifunkcionalni prostor koji se prilagođava vašim željama. Bilo da planirate privatnu večeru, korporativni događaj, rođendansku proslavu, naša fleksibilna postavka i tim stručnjaka omogućavaju vam da ostvarite svoju viziju događaja iz snova. Naša posvećenost vrhunskoj usluzi i pažljivim detaljima osigurava da svaki događaj bude besprekoran.

Prostranost sa elegancijom

WiFi

Multifunkcionalan

Prirodna svetlost

No Smoking area

Pet friendly

Parking obezbeđen video nadzorom

Kreiramo uspomene, zalogaj po zalogaj

Gastronomske kreacije izvan granica

Naša kulinarska filozofija temelji se na spoju savremenih ukusa sa klasičnim tehnikama pripreme. Naši majstori kuvari pažljivo biraju najkvalitetnije sastojke kako bi kreirali jela koja će vas osvojiti na prvi zalogaj. Svaki tanjir je priča za sebe, ispričana kroz pažljivo odabrane arome i teksture.

Očekujte više od hrane – očekujte iskustvo koje će vas osvojiti. Pozivamo vas da doživite harmoniju svetla, ukusa i trenutaka. Kontaktirajte nas da rezervišete vašu sledeću proslavu, ili jednostavno dođite i uživajte u luksuzu i užicima koje pružamo svakodnevno.